در رستوران نوشابه سفارش ندهید!
بررسی های جدید نشان می دهد، نوشابه از نوشیدنی هایی است که فقط در
صورتی قابل استفاده است که متراکم و بسته بندی باشد و گاز درون آن تعبيه
باشد و خرید آن به صورت باز به هیچ وجه توصیه نمی شود.
حصارنا به نقل از باشگاه خبرنگاران: مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد نوشابه و دوغ
های باز سبب ورود باکتری و ویروس های خطرناکی به بدن می شوند.بسیاری از رستوران ها با هدف تبلیغ با درست کردن دوغ های محلی تلاش می کنند تا مشتری بیشتری جذب کنند و در آمد بیشتری و از ادویه های گوناگون در ساخت آن ها استفاده می کنند.
بررسی های جدید نشان می دهد، نوشابه از نوشیدنی هایی است که فقط در صورتی قابل استفاده است که متراکم و بسته بندی باشد و گاز درون آن تعبيه باشد و خرید آن به صورت باز به هیچ وجه توصیه نمی شود زیرا در این صورت فقط حاوی قند است و مستقیما وارد کلسیم می شود و آن را تخریب می کند.
مطالعات نشان می دهد زیاده روی در مصرف دوغ های باز و غیر بهداشتی سبب تداخل عملکرد باکتری های معده و روده می شود و باعث مرگ زود رس نیز خواهد شد.
+ نوشته شده در سه شنبه سی و یکم اردیبهشت ۱۳۹۲ ساعت 11:13 توسط S (مديريت حصارنا)
|